Tag på en dagtur til Ballerup

Tag på en dagtur til Ballerup

Mere end noget andet år, har dette år lært os at tage på opdagelse i vores eget lille land. Sommerferie, weekender og meget andet er blevet afholdt inden for landets grænser. Der er da også noget hyggeligt ved at udforske de mange charmerende byer og smukke naturområder i Danmark. Hvis du mangler inspiration til en dagstur til en weekend, så læs med her og hør, hvad en dagstur til Ballerup har at byde på! 

Shopping i Ballerupcentret

Det giver god mening at starte dagen ud med en hyggelig shoppingtur i Ballerup Centret - især, hvis du skal på tur med dine veninder, din mor eller døtre. Centret ligger lige ved Ballerup station, så det er meget nemt for jer, der tager det offentlige. Ballerup centret er et stort shoppingcenter med mange forskellige forretninger. Her kan du købe alt fra tøj, sko og skønhedsprodukter til elektronik, legetøj og boliginteriør. Hvis I tager derhen i en weekend i januar, så kan I endda få lidt glæde af januarudsalget. Du finder alle de velkendte butikker som Søstrene Grene, Sportmaster, Pieces, Imerco og Bog & Idé. 

Den italienske restaurant i Ballerup

La Rustica, en restaurant i Ballerup, finder du netop i Ballerup Centret. Så når det er tid til frokost eller en kaffepause, så er dette en god mulighed. Restaurantens menu byder både på en lækker brunch, autentiske italienske retter til frokost og aftensmad, samt kaffe og kage til eftermiddagsbesøget. Efter shoppingturen kan I nyde en velfortjent frokost her, eller I kan starte dagen ud med morgenmad i restauranten. La Rustica er en populær restaurantkæde, som du derfor også finder i Roskilde og Ringsted.  

Arkitektur vandring i Ballerup

Ballerup er både en gammel og moderne by. Der en charmerende blanding af fine, gamle bygninger og moderne architektur. Derfor er det oplagt at tage på arkitektur vandring i byen. I centrum vil du opleve flotte, gamle bygninger, der minder om dem, som vi ser i indre by i København. Rundt omkring i byen finder du også meget moderne bygninger. Måløv er blandt andet fuld af moderne arkitektur. Her kan du også opleve Bjørn Nørdgaards installation Nåleøjet: en skulptur med 12 bæster og 12 engle.