Stor forskel på kvaliteten af sorteringskasser

Stor forskel på kvaliteten af sorteringskasser

For nogen er en sorteringskasse bare en plastikkasse til opbevaring af ligegyldige ting, for andre er det en uundværlig del af hverdagen. Når det så er sagt, så findes der mange forskellige slags sorteringskasser, til forskellige behov. Hvis du skal bruge sådanne typer kasser i en industriel sammenhæng, så er det Ultraplast du skal henvende dig til. Ultraplast er specialiseret i fremstilling af plastækser, herunder sorteringskasser. Når du skal bruge bruge plastikæsker i en industriel sammenhæng, så sætter det automatisk nogle krav til kvaliteten af selve æsken. Det er præcis derfor at sorteringskasser fra Ultraplast er så eftertragtede, de er nemlig sprøjtestøbte. Meget få virksomheder i dag gør brug af sprøjtestøbning til produktion. Så tænker du måske, hvorfor gør de ikke det, nu når du få den bedste kvalitet, ved netop at bruge den produktionsmetode. Det er fordi det er utrolig ressourcetungt at få sat sådan en produktion op. En sprøjtestøbningsmaskine er ekstrem dyr, hvorfor det er de færreste virksomheder der kan og tør investere i sådan et produktionsapparat. 

Sorteringskasser fra Ultraplast

Ultraplast har igennem en lang årrække fået opbygget en stor international produktion af bl.a. sprøjtestøbte plastik æsker. Det gør dem til manges foretrukne leverandør af sorteringskasser. Ultraplasts sorteringskasser består af en sprøjtestøbt plast bund, i mørkegrå plast, altså selve kassen. Dertil kommer rumopdelingsvægge, som er små termoformet vægge, i hvid plast. Det giver en utrolig fleksibilitet, som gør du selv kan bestemme hvor mange og hvor store rummene skal være. Afslutningvis så kommer alle sorteringskasser med et transperant plastik låg, som sørger for at alt du opbevarer ikke falder ud. 

Søger du kvalitets sorteringskasser, fra en pålidelig leverandør, så er Ultraplast med garanti løsningen. Der findes meget få leverandører i verdenen, som gøre brug af sprøjestøbning til produktion, af grunde som vi belyste tidligere. En sprøjtestøbt æske er bare bedre kvalitet, så hvis du vil have en æske der holder, så er det Ultraplast. Ultraplast er desuden en del af Carmo A/S, som har over 60 års erfaring indenfor branchen. Hvilket kun er endnu et kvalitetsstempel. Produktion er lokaliseret i Danmark i Espergærde, så det er ikke noget der er produceret i det fjerne østen.