Køb en slyngevugge til dit barn med kolik

Køb en slyngevugge til dit barn med kolik

Hvert tiende barn får det såkaldte spædbarnskolik. Det forsvinder som regel af sig selv, efter barnet er fyldt tre måneder, men det kan være tre uudholdelige måneder for enhver forælder. Derfor vil en slyngevugge være en værdifuld gave til dig selv som forælder, og det er uanset, om dit barn har kolik eller ej. Med en slyngevugge eller en slyngevugge med motor kan du til hver en tid berolige dit barn, uanset om du har en overtræt baby eller en baby, der bare ikke er tilfreds.

Din slyngevugge kan blive din bedste ven i barselsperioden

Uanset om dit barn har kolik eller ej, så vil alle spædbørn græde i periode. Nogle græder mere end andre, og oftest skyldes de små tårer noget så simpelt som sult. Men når årsagen til de små tårer ikke er til at finde ud af, så kan din slyngevugge virkelig udrette mirakler.

Du kan bruge din slyngevugge til at lade barnet sove i, og du kan bruge den til at berolige barnet, når dagene bliver mindre sjove. Du kan få ro i hjemmet og selv få mere søvn med god samvittighed, fordi du giver dit barn en lille smule af det allerbedste. En slyngevugge fra Moonboon er nemlig lavet af det lækreste økologiske bomuld, og madrassen er fyldt med 100% økologisk og antiallergent kapok.

Brug din tid på andet end at vugge din slyngevugge

Hvis du vælger en slyngevugge med motor, vil den tilhørende slyngevuggemotor sørge for at vugge dit barn op og ned i et roligt tempo, som du selv kan indstille, så den passer barnets behov. Dermed kan du bruge din tid på andet end at vugge din slyngevugge, og du kan gøre det med god samvittighed. En slyngevugge med motor er dermed den perfekte mulighed for en pause, når du har brug for lidt tid for dig selv. Du skal selvfølgelig altid være i nærheden af din slyngevugge, så du holder øje med dit barn, men du behøver ikke at være lige så meget til stede som ellers. Din slyngevugge vugger og trøster dit barn for dig og giver dig mulighed for at slappe af uden at skulle bekymre dig om dit barns velvære.