Har du brug for en renere luft?

Har du brug for en renere luft?

Med et genvex filter til dit ventilationsanlæg bliver al luften i dit hjem skiftet ud hver anden time. Derfor bliver den ‘gamle’ luft indenfor i dit hjem udskiftet med en renset, ren og frisk luft. Et genvex filter renser partikler som er udefrakommende - f.eks. pollen, udstødningsgasser, røg fra brændeovne eller andre partikler, der findes udenfor. Derudover renser filtrene partikler som kommer indefra - f.eks. fra elektronik, partikler fra madlavning og støvpartikler. Det gavner derfor indeklimaet at bruge et ventilationsanlæg med filtre fra genvex. Ydermere kan det hjælpe, hvis der er en i husstanden, som har pollenallergi, da filtrene renser og udsmider disse partikler. Alt efter hvilket filter fra genvex du køber, kan op til 99% af pollenpartiklerne blive filtreret fra. Filtrene sørger også for at holde fugt ude, og minimerer CO2-indholdet i luften. 

Få mere energi 

Hjemme hos mig selv har jeg haft stor gavn af et ventilationsanlæg med filter fra genvex. Jeg kan mærke en stor forskel på indeklimaet, og det hele føles meget mere friskt. Jeg har som voksen udviklet pollenallergi, men når jeg er hjemme med mit ventilationsanlæg, mærker jeg intet til det. Med et genvex filter får jeg følelsen af en meget renere luft og et højere energiniveau. Jeg bor ved siden af en meget befærdet vej, og før jeg fik filteret, var jeg meget træt og udmattet, og jeg fandt frem til, at det kunne have noget med luften at gøre. Og efter jeg fik filteret, har jeg ikke følt mig udmattet eller drænet på samme måde - det gør en kæmpe forskel. 

Køb genvex filter hos Filternew

Jeg fandt mine filtre til mit ventilationsanlæg hos Filternew, som kan varmt anbefales. Deres sortiment byder på bredt indhold af filtre, hvor du kan finde filteret til lige præcis dit behov. Da der er forskellige slags filtre, er der også forskellig vedligeholdelse. Det anbefales dog, at uanset hvilket filter du har, at det udskiftet minimum hver 6. måned. På den måde sørger du får renset luft, og du vedligeholder dit ventilationsanlæg, og gør det nemmere for dig selv.