Få det bedste online tilmeldingssystem

Få det bedste online tilmeldingssystem

Når der skal samles en masse mennesker til en konference, så kan det være svært at vide hvor man skal starte. Der er så uhyre mange ting man skal holde styr på, især hvis det er et stort arrangement, hvor der er inkluderet både hotel, mad samt en masse andet. Det kan hurtigt bliver uoverskueligt med så mange ting at holde styr på, og derfor kan du få et online tilmeldingssystem som kan hjælpe dig med din eventplanlægning. Der findes en masse systemer som tilbyder en helt masse forskelligt, men det system der dækker alle områder af din planlægning er Conference Managers tilmeldingssystem.

De mange funktioner i et online tilmeldingssystem

Med et online tilmeldingssystem, så har du en masse fede funktioner lige ved hånden. Det vilde ved sådan et online tilmeldingssystem er, at du der er mange muligheder for at designe og tilpasse eventplanlægningen lige som du vil have det. For at give dig det store overblik over hvad Conference Managers online tilmeldingssystem kan gøre for din eventplanlægning, så har jeg listet nogle af de mange funktioner som du får med i din eventplanlægning:

  • Program – Tilmeldingssystemet indeholder et program, der kan gøre det at planlægge selv de mest komplicerede arrangementer til en leg. Her kan der tilføjes en masse deltagerkategorier, hvor du selv kan tilføje en masse parametre som programpunkter, pris samt meget mere. 
  • Tilvalg – Dette er en af de mange deltagerkategorier som kan tilføjes via tilmeldingssystemet. Der er ingen begrænsning på hvor mange tilvalg du kan vælge på, og du har her selv kontrol over hvad folk eventuelt skal betale.
  • Overnatning – Dette hører også under et af de tilvalg som du kan smide på inde i dit oprettede tilmeldingssystem. Alle valgmulighederne er listet op over hinanden, og dine deltagere vælger selv hvad de har lyst til at have.
  • Invitationer – En af de bedste ting ved dette online tilmeldingssystem er, hvor let du egentlig kan sende invitationer ud til alle dine potentielle deltagere. Systemet har sine egne funktioner, som kan hjælpe dig med at sende invitationer ud på både e-mail og/ eller sms. Du kan vha. at nogle små smarte funktioner også fortælle systemet, hvornår at du gerne vil have at invitationerne skal sendes ud. 
  • Deltagerlister – Efter at du har sendt alle dine invitationer ud, så vil tilmeldingssystemet danne en deltagerlister ud fra alle de potentielle deltagere. Her kan du få en hurtig status over hvem der har svaret på dine invitationer samt alle deres vigtige oplysninger. 
  • Betaling & fakturering – Al betaling foregår nemt og enkelt over systemet. Det er oprettet til at kunne tage alle bankkort, danske som udenlandske. 
  • Navneskilte – Hvis du i din eventplanlægning har booket et konferencecenter eller noget andet som kræver et navneskilt, så kan du let få lavet alle disse. Alle navneskilte du får lavet indeholder en stregkode, som kan registrere ankomsten på dine deltagere. 
  • Spørgeskemaer -  En af de meget bruge funktioner er spørgeskemaerne som du kan sende ud til alle dine deltagere. Her kan de få lov til at svare på et spørgeskema som du selv konstruerer. Det kan være alt fra spørgsmål om det online tilmeldingssystem eller selve eventen. 

Dette er bare en håndfuld af de mange funktioner som du kan få dig i Conference Managers online tilmeldingssystem. De har også funktioner inde på deres website, deres app og i form af live interaktion. Så der er en masse at tage fat i med dette online tilmeldingssystem.