Det vidste du ikke om Julie Sandlau

Det vidste du ikke om Julie Sandlau

Julie Sandlau smykker er nok et af de smykke brands, som de fleste danske kvinder kender til. Hvis ikke du har et par Julie Sandlau øreringe, så ønsker du dig nok et par. Disse elegante smykker er perfekte til en stilren skandinavisk stil. Hver kollektion byder på en lang række unikke, elegante og smukke smykker, der er perfekte både hverdag og fest. Her får du derfor lidt inspirerende information om Julie Sandlau, som du helt sikkert ikke vidste. 
Søger du Julie Sandlau smykker? Så er der et kæmpe udvalg af Julie Sandlau smykkedesigns hos Hedegaard Smykker.

Julie Sandlau og bæredygtighed

Selvom de fleste smykkebrands ikke er særlig miljøvenlige, så kan man stadig gøre meget for at gøre det lidt mere bæredygtigt. Det er præcis hvad Julie Sandlau gør med deres Tree of Life kampagne. Tre of Life er en af deres smykkekollektioner. Ifølge kampagnen planter de et træ for hvert solgte Tree of Life smykke. Det nye træ bliver plantet i Hà Tinh provinsen i den nordlige del af Vietnam, hvor Julie Sandlaus smykker bliver fremstillet. At plante træer er et af de mest effektive måder at optage CO2 fra atmosfæren.

Vietnam og Julie Sandlau

Siden 2005 er hvert Julie Sandlau smykke blevet produceret i deres fabrik i Vietnam. Fabrikken er helt præcist i Hanoi i det nordlige Vietnam. I fabrikken genanvendes alle materialer, og derfor har Julie Sandlau fået det prestigefyldte certifikat fra the Responsible Jewelry Council. Fabrikken er i dag arbejdsplads for 200 ansatte, der alle får tilbudt en fagforening, sund frokost, medicinsk sundhedscheck og lige rettigheder. Det betyder eksempelvis, at kvinder har mange af de ledende stillinger. Fabrikken har faktisk flere gange fundet prisen som “Bedste Arbejdsplads i Hanoi”.

Genanvendelige materialer

Julie Sandlaus smykker bliver faktisk fremstillet af genanvendte ædelmetaller, da dette er meget mindre miljøbelastende. Alle metallerne købes fra certificerede leverandører. Alle smykkerne er produceret i genanvendt 925 sterling sølv og 22 karat forgyldt sterling sølv. Derudover designes smykkerne også med høj kvalitet ædelsten og krystaller. Det er altså smykker, som du kan gå med uden at have dårlig samvittighed. Derfor kan man nok godt sige, at Julie Sandlau smykker er bæredygtige.