Bliv klædt på i Ciscos curriculum med et Cisco Kursus

Bliv klædt på i Ciscos curriculum med et Cisco Kursus

En global organisation tilbyder i gennem deres danske afdeling - Cisco kurser i forskellige uddannelsesforløb. Pga organisationens globale størrelse har de et større antal af CCIE- og CCSI-instruktører, der alle er certificerede. Dette hæver den danske afdeling over alle deres konkurrenter hvad angår erfaring, udbud og kvalitet.

Med et Cisco kursus fra den globale udbyder vil man kunne blive klædt på med viden fra verdens største og mest respekterede leverandør af kurser som Authorized Cisco Learning Solutions Partner.

Blandt de forskellige kurser findes workshops, uddannelsesforløb, firmakurser, Cisco kurser
og certificeringer samt tests.

Cisco kurser og certificeringer er delt op i forskellige niveauer: CCENT, CCNA, CCNP og CCIE. Det er for mange virksomheder og ansatte i virksomheder verden over et mål at blive certificeret på en række områder. Cisco certificeringer alene tæller over 40 hos den globale udbyder, hvilket man kan læse mere om her:

Det globale netværk gør, at du her kan opnå certificeringer og tage Cisco kurser på eksempelvis 13 forskellige lokationer rundt omkring i Europa. Der er et stort udvalg, som man kan specialisere sig inden for, hvor Wireless, Data Center, Callaboration, Routing and Switching samt Service provider blot kan nævnes blandt mange.

Hvis vi eksempelvis dykker ned andet trin af Ciscos 5-trins certificeringsproces, så finder man CCNA certificeringen, der står for Cisco Certified Network Associate. Her bliver man certificeret i at kunne installere, opsætte, konfigurere, troubleshoote og operere mellemstore computernetværk, såkaldte routing and switching netværk. Dette indebærer også implementering og verificering af forbindelsen til et bredt område af netværk. Certificeringen er en forløber til de mere avancerede forløb, man kan tage efterfølgende, og det smarte med opbygningen af de forskellige Cisco kurser er altså, at de kan tages i forskellige moduler, så kompetencer opbygges undervejs.

I en verden der er mere og mere konkurrencepræget har certificering og kurser vist sig som et vigtigt redskab til at kunne styrke ens kompetencer og udbygge CV’et. Med et Cisco kursus fra en af verdens største udbydere vil man om noget blive klædt på inden for et hav af certificeringer. På kursusudbyderens hjemmeside finder man et hav af Cisco kurser, og det er let og overskueligt at klikke rundt, så man finder frem de Cisco kurser, der arbejder hen mod specifikke certificeringer. Det kan være, at man ved præcis, hvilket kursus man går efter, men skulle man have nogle spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte udbyderen omkring mere info. Her kan man også høre mere om muligheder for at tage kurser i andre lande - evt. i forbindelse med kortere eller længere tids arbejde i udlandet.