3 gode råd til køb af et trommesæt

3 gode råd til køb af et trommesæt

Skal du købe dit første trommesæt? Det er bestemt ikke en nem beslutning. Der er nemlig mange forskellige trommesæt, som man kan vælge. Det er derfor en beslutning, som du bør give dig god tid til, så du får et trommesæt, der lever op til dine forventninger. For at hjælpe dig med beslutningen, får du her 3 gode råd til køb af et trommesæt.

Anbefalede trommesæt brands

Der er mange forskellige trommesæt brands, og mange af dem producerer gode trommesæt. Et brand, der stærkt kan anbefales er dog Drum Limousine. Deres trommer er dansk design trommesæt, så kvaliteten er helt i top! Det er et forholdsvis ungt brand, der blev etableret i 1999, men de har styr på trommer. Trommerne giver en fantastisk lydoplevelse og kan fås i mange forskellige farver. Flere forskellige kendte trommeslagere favoriserer Drum Limousine trommer, herunder trommeslagere i bands som D-A-D, Nik & Jay og Nephew. Dette er trommesæt, hvor design og funktionalitet går hånd-i-hånd.

Hvad koster et trommesæt?

Prisen for et trommesæt varierer meget. Det kommer blandt andet an på, hvad trommesættet er lavet af og hvor mange trommer sættet består af. Som altid, så får man hvad man betaler for. Derfor vil lydoplevelsen og holdbarheden for et billigt trommesæt selvfølgelig være lavere end et dyrt trommesæt. Det anbefales dog, at man undgår trommesæt, der er alt for billige, da disse ofte vil give trommeslageren en skuffende oplevelse.

Eltrommer vs. akustiske trommer 

Når man skal købe trommer, kan man både vælge eltrommer og akustiske trommer. Det lyder måske smart med eltrommer, men mange oplever, at det er en skuffende oplevelse at spille på dem. Akustiske trommer er til gengæld ofte dyre, men de vil også give dig en meget bedre musikalsk oplevelse. Det gælder både mht. Lydkvaliteten og oplevelsen af at spille på trommerne. Der er noget helt særligt ved at spille på akustiske trommer, som desværre ikke kan gengives ved eltrommer. Hvis du ikke har prøvet at spille særlig meget på akustiske trommer, så kan eltrommer sagtens være en god mulighed.