Høj musik og højt humør

Høj musik og højt humør

De kolde vintermåneder er ovre os, og den kan mærkes hårdt. Vejret er gråt og kedeligt, store jakker overalt og sygdom der har ramt alle og enhver. Når du tager på arbejde tidligt om morgenen, så er det bel mørkt. Når du så endelig får fri efter en lang arbejdsdag på ca. 8 timer, så er det også bel mørkt. Du har haft en lille hovedpine på arbejdet, og du kan mærke at feberen lige så stille sætter sine spor. Du begynder at fryse, men samtidig har du det meget varmt. Din næse begynder at løbe og din hals begynder at kradse. Det eneste du skal leve på de næste par dage er suppe, te og en masse søvn. Det er sådan at mange kender vinteren vi har her i Danmark. 

De fleste i Danmark håber bare på en hvid juleaften, men ellers vil de helst være fri for sneen. Det viser også hvor mange sommerbørn vi egentlig har. Alle tankerne kører over på de gode og varme sommernætter, hvor man kunne gå på gaden i short, t-shirt og nogle badesandaler. Sommeren hvor det var så varmt, at man rent faktisk blev nødt til at køle sig selv ned med en dukkert eller en kold øl. Alle disse ting skal vi desværre vente et par måneder på. Men allerede nu kan man dog glæde sig til den kommende sommer, som bliver helt vild her i Danmark.  

Hvis man kan lide alkohol i lange baner, søde piger/drenge eller sågar kvinder/mænd, og en masse masse god musik. Det er nemlig lige det som hele Danmark kan byde på med en masse festivaler spredt rundt omkring i hele landet. Festivalerne er endda spredt så de ikke ligger oven i hinanden. Bare for at nævne nogen af de største så har vi Tinderbox, Smukfest, og nok den mest kende i Danmark og faktisk også resten af verden, Roskilde Festival. Budgettet for disse festivaler er helt enormt, og det kan man også se på det line-up som de hver især kører med på det forskellige festivaller. Her er det nogen af de mest populære kunsterne i hele verden, som kommer til at optræde lige rundt om hjørnet fra hvor du bor. De fleste af disse festivaller tilbyder, at du kan købe en billet som giver dig adgang i en hel uge. Du kan i teorien bare komme og gå som det passer dig, og til en billetpris som de tilbyder til disse festivaller, så ville det næsten være hul i hovedet ikke at tage med. Udover selve musikken så er der en masse andet man også kan opleve til disse festivaller. Campinglivet er noget for sig selv. Ikke en dag ligner hinanden og du kommer helt sikkert til at se en masse sjove ting, så du har nogen historier at fortælle til venner og bekendte når du er hjemme. Festivalerne har også deres helt egen festivals plads,  hvor man kan købe en masse god mad og en masse lækre drinks. De fleste af disse festivaler er sponsorerede af store virksomheder, og der er derfor sørget for at alt er i høj kvalitet. I stedet for at tage ud og rejse så kan du blive her i Danmark til en brøkdel af det budget du har lagt til din næste ferie, og alligevel have en rigtig fed oplevelse.