Her kan du tage hen på dine singlerejser i 2019

Her kan du tage hen på dine singlerejser i 2019

Elsker du at rejse og opleve verden? Mangler du nogen at rejse med? Så er du ikke alene. Hvert år tager tusindvis af danskere på singlerejser, men bare fordi du tager på singlerejser, behøver du ikke at rejse alene. Som medlem af Events4Singler bliver du en del af et fællesskab, hvor du kan tage på dine singlerejser sammen med andre. Sådan kan du møde nye rejsevenner, som du kan tage på dine singlerejser med resten af livet.

Events4Singler har hele tiden nye singlerejser i ærmet, og i 2019 kan du se frem til følgende singlerejser:

Unik rundrejse på Cuba

Dato: 12. marts 2019

Oplev Cuba på denne singlerejse, hvor du kan nyde 15 dage og 13 nætter i en helt anden kultur. Cuba er verdensberømt af rigtig mange årsager, og det er helt klart et land, der er værd at opleve.

Sport og afslapning på Playitas

Dato: 14. maj 2019

På denne singlerejse kan du kombinere selvforkælelse og oplevelser med en sund livsstil og sport. Nyd en skøn uge på et 4-stjernet sportsresort sammen med dine rejsevenner.

Solrejse til Samos

Dato: 25. maj 2019

På denne singlerejse kan du nyde solen og strandene i det ægæiske hav ude ved den tyrkiske kyst. Du og dine rejsevenner skal bo på Hotel Glicorisa Beach, som ligger ca. 3 km uden for Pythagorion, hvor der er mulighed for shopping.

Vilea Village på Kreta

Dato: 1. september 2019

På denne singlerejse kan du nyde en afslappende ferie på Hotel Villea Village i Makrigialos. Slap af ved poolen og nyd de smukke strande på den populære græske ø sammen med dine rejsevenner.

Flodkrydstogt til Zarens Rige

Dato: 25. september 2019

På denne singlerejse får du lov til at opleve noget ud over det sædvanlige. Du vil komme forbi Skt. Petersborg, Mandrogi, Kisji, Goritsy, Uglitj og Moskva. Selvom du sikkert forbinder Rusland med Skt. Petersborg og Moskva, så har Rusland meget mere at byde på. Bliv kendt med det smukke lands hemmeligheder på en singlerejse, hvor du får 10 dages luksus og skønne oplevelser.

Cambodia og Vietnam

Dato: 7. november 2019

På denne singlerejse kan får du en helt fantastisk oplevelse i BÅDE Cambodia og Vietnam. Her vil du opleve alt fra kultur til templer, kulinariske middage og strande, afslapning og shopping.

Uanset hvilken eller hvilke ovenstående singlerejser du vælger at tage med på, er du garanteret at få en oplevelse for livet. Events4Singler udbyder singlerejser for enhver smag. Mød nye rejsevenner, som du kan tage på singlerejser med i fremtiden, og måske er du endda så heldig, at du finder din eneste ene på en af disse singlerejser.

God tur!