Flexleasing gjorde det muligt for mig at få en Audi

Flexleasing gjorde det muligt for mig at få en Audi

Hvis ikke du er bekendt med med leasing typen flexleasing, så er der en stor chance for du er gået glip af muligheden for at få din drømmebil. Det var nemlig præcis den opdagelse jeg gjorde. Vi har alle sammen en drømmebil, min er en Audi RS4. Betegnelse “drømmebil” indikerer ofte det er en bil, som man ikke har råd til. Det samm gjorde sig gældende for mig og min Audi RS4. Jeg gik rundt med den overbevisning, at jeg skulle vinde i lotto, før jeg nogensinde ville få råd til den. Men så opdagede jeg flexleasing. Når jeg ser tilbage, er det mig en gåde, at jeg ikke er stødt på flexleasing før, det var som skabt til mit behov. Efterfølgende var det som en helt ny verden der åbnede sig for mig. Lang historie kort, så kører jeg rundt i min all time drømmebil, Audi RS4, i dag og det kan jeg takke denne stærkt undervurderede leasing form for. 

Det er ikke for alle

Nu får jeg det til at lyde som om, at flexleasing er den hellige gral for alle der skal købe bil, men det er det ikke nødvendigvis. Det er vigtigt at forstå, hvad der gør det til en fordelagtig leasing form og hvorfor det ikke er det i alle tilfælde. I korte træk er fordelen ved flexleasing at du ikke binder dig til at betale hele registreringsafgiften, som du gør når du køber en bil. Vi ved alle hvor høje registreringsafgifter der er på biler i Danmark, og jo dyre bilen er, jo højere er den. Det betyder til gengæld også, at jo dyre bilen er du flexleaser, jo mere er der potentielt at spare for dig. Derfor er det også en ekstra attraktiv aftale for dyrere biler. Som med min Audi RS4. En ting du dog skal være opmærksom på ved flexleasing er dog, at du selv står for at sælge bilen, når din leasingperiode er forbi. Heldigvis står de fleste bilforhandlere klar til at hjælpe dig med at afsætte bilen. Hvis altså ikke du tegner en ny flexleasing aftale på den.